Serigrafikurs Kopervik Kulturhus, Norge

1.800 kr.

NB: PRISEN OVENFOR ER I DANSKE KRONER.

Lær alt fra å lage din egen trykkramme, trykke dine egne kunstverk og å lage ditt eget trykkverksted hjemme hos deg selv.

12 timer fordelt på 2 dager:

  • Lør. 25.11.23, kl. 11.00 – 17.00.
  • Søn. 26.11.23, kl. 11.00 – 17.00.

Underviser: Camilla Thuv Nilsen

Sted: Kopervik Kulturhus, Skolegt. 9, Kopervik, Karmøy Kommune, Norge.

På dette kurset blir du introdusert for serigrafi som grafisk trykkmetode. Du vil gjennom undervisning i enkle tegne og komposisjonsteknikker finne frem til ditt eget motiv som du skal overføre til en trykkramme.

Du vil på kurset lære hvordan du bygger dine egne trykkrammer og hvordan du etter endt kurs kan lage serigrafi selv hjemme. Vi arbeider med økologiske farger og du vil få muligheten til å trykke på både papir og på tekstil.

Når man lager serigrafi benytter man som oftest en ramme for hver farge. På kurset vil jeg vise deg hvordan du kan skape spennende resultater med bruk av flere farger på en og samme ramme.

Kursgebyret dekker alt du har bruk for i prosessen. Du vil få trykket dine kunstverk på 4 stk. papir og på 1 stoff nett. Etter endt kurs vil du få din trykkramme og dine trykte medier med deg hjem.

NB: Kursholder og Kunstner, Camilla Thuv, bor og arbeider i Danmark. Kursgebyret er i danske kroner, som tilsvarer ca. 2900 NOK.

Kurset er beregnet til både nybegynnere og til viderekomne, som gjerne vil lære hvordan man med enkle midler kan skape sitt eget trykkverksted hjemme. Er du fotograf eller en dyktig tegner og har en komposisjon som du vil omvandle til serigrafitrykk, er kurset også perfekt til deg.

In stock