Serigrafikurs Leknes, Norge

1.800 kr.

Vær oppmerksom på at prisen er oppført i danske kroner (I norske kroner vil beløbet ligge på ca. 2900 NOK).

Vil du lage dit eget kunstverk, logo eller et design til trykk på t-skjorte eller noe annet? På dette kurset lærer du å lage din egen trykkramme og om hvordan du bruker trykkmetoden serigrafi (også kalt silketrykk).  Du vil etter endt kurs vite hva som skal til for å på en enkel måte lage ditt eget trykkverksted hjemme hos deg selv.

10,5 undervisningstimer fordelt på 3 dager:

  • Man. 05.02.24., kl. 17.00 – 20.30
  • Tirs. 06.02.24.- kl. 17.00 – 20.30
  • Ons. 07.02.24. kl. 17.00 – 20.30

Sted: Lufthavnveien 11, 8370 Leknes, Norge

Underviser: Camilla Thuv Nilsen.

Camilla er født og oppvokst på Gravdal i Lofoten og bor og arbeider i dag som billedkunstner i København. Ved siden av sitt kunstneriske virke underviser hun i trykkmetoden serigrafi for både voksne, barn og unge.

 

På kurset lærer du hvordan du bruker serigrafi som grafisk trykkmetode. Du får undervisning i enkle tegneteknikker og komposisjon for å finne frem til ditt eget motiv som du skal overføre til en trykkramme.

Du vil på kurset lære hvordan du bygger dine egne trykkrammer og hvordan du etter endt kurs kan lage serigrafi selv hjemme. Vi arbeider med økologiske farger og du vil få muligheten til å trykke på både papir og på tekstil.

Når man lager serigrafi benytter man som oftest en ramme for hver farge. På kurset vil jeg vise deg hvordan du kan skape spennende resultater med bruk av flere farger på en og samme ramme.

Etter endt kurs vil du ha trykket dit kunstverk/design på papir i et opplag på 4 stk. og på et stoffnett. Du får din trykkramme med deg hjem og øvrige materialer er inkludert i prisen, samt kaffe og te. Hvis du ønsker er du velkommen til å ta med en t-skjorte eller genser etc. hjemmefra, som du kan trykke dit design på.

Kurset er beregnet til både nybegynnere og til viderekommende, som gerne vil lære hvordan man med enkle midler kan skabe sit eget lille trykværksted hjemme. Er du fotograf eller en øvet tegner og har en komposition som du vil lave om til serigrafitryk er kurset også perfekt til dig.

Det er plass til 6 deltagere.

Hvis du har spørsmål angående kurset er du velkommen til at skrive til mig:

E-mail: camilla.thuv@gmail.com

Out of stock