Serigrafikursus April 2024

1.800 kr.

Lær alt fra at lave din egen trykramme, trykke dine egne kunstværk og om hvordan du laver dit eget lille trykværksted hjemme hos din selv.

10 lektioner fordelt på 3 dage:

  • Tirs. 09.04.24. kl. 17.30 – 21.00
  • Tors. 11.04.24. kl. 17.30 – 20.30
  • Lør. 13.04.24. kl. 11.00 – 14.30

Underviser: Camilla Thuv Nilsen

Sted: Fællesskabet, Høffdingsvej 22, Kld., 2500 Valby

 

På kurset bliver du introduceret for serigrafi som grafisk trykmetode. Du vil gennem undervisning i enkle tegneteknikker og komposition finde frem til dit eget motiv som du skal overføre til en trykramme. Du vil få erfaring med hvordan man påfører emulsion og belyser en trykramme.

Du vil på kurset lære hvordan du bygger dine egne trykrammer og hvordan du efter endt kursus kan lave serigrafi selv der hjemme. Vi arbejder med økologiske farver og du vil få muligheden til at trykke på både papir og på tekstil.

Når man laver serigrafi benytter man som oftest en ramme for hver farve. På kurset vil jeg vise dig hvordan du kan skabe spændende resultater med brug af flere farver på en og samme ramme.

Efter endt kursus vil du have trykket dit kunstværk på papir i et oplag på 4 stk. og på en mulepose. Du får din trykramme med dig hjem og øvrige materialer er inkluderet i prisen, samt kaffe og te.

Kurset er beregnet til både nybegyndere og til øvede, som gerne vil lære hvordan man med enkle midler kan skabe sit eget lille trykværksted hjemme. Er du fotograf eller en øvet tegner og har en komposition som du vil lave om til serigrafitryk er kurset også perfekt til dig.

Der er plads til max. 7 deltagere.

 

Har du spørgsmål ang. kurset er du velkommen til at skrive til mig:

E-mail: camilla.thuv@gmail.com

In stock